Retourneren en garantie

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retourneren. Het retour sturen van de producten dient u vooraf aan te melden aan  info @ hyggelig.nl.  U dient het herroepingsformulier te downloaden en geprint bij de producten mee te sturen. De kosten voor het retour sturen van de producten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan Hyggelig geretourneerd worden. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Gepersonaliseerde producten kunnen wij niet retour nemen. De reden hiervoor is dat deze producten volledig naar wens worden samengesteld. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Garantie

Op alle producten die Hyggelig verkoopt zit een wettelijke garantie. De dagtekening die op het factuur gemeld staat, geldt als ingangsdatum voor deze garantie. ALs u gebruik wilt maken van de garantie, dan kunt u een bericht sturen naar  info @ hyggelig.nl.  Hyggelig zal dan samen met u kijken naar een passende oplossing.

U kunt geen gebruik maken van de garantie in de volgende gevallen:
– U heeft zelf het product gerepareerd/bewerkt of laten repareren/bewerken
– Beschadiging door opzet of nalatigheid
– Beschadiging door het niet in acht nemen van de gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie op de webshop.
– Bij onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud

U heeft 14 dagen bedenktijd om de producten retour te sturen. Het is van belang dat, indien nodig, voor de producten gezorgd wordt. Als dit niet voldoende gebeurt en wij de producten retour krijgen die niet meer bruikbaar zijn, dan kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen (deze kan oplopen tot 100% van de aanschaf waarde). Het is voor beide partijen handig als u foto’s maakt van de ontvangen producten voordat u deze retour stuurt.

Klik hier om het herroepingsformulier te downloaden.

 

Winkelwagen