FAQ

Welkom bij de FAQ pagina. Misschien dat je hier het antwoord vind op je vraag. Zo niet, stuur ons dan een bericht. 

Hyggelig

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat is jullie levertijd? 

De kaarsen worden met de hand gemaakt, nadat de bestelling is geplaatst worden de kaarsen pas gemaakt. Dit om verspilling te voorkomen. Wanneer de bestelling is geplaatst streven wij ernaar om binnen 5 werkdagen de bestelling te verzenden.

Naar welke landen verzenden jullie de producten?

Hyggelig verzendt naar Nederland en België.  

Wist je dat Hyggelig zo veel mogelijk verzendmateriaal probeert te hergebruiken? Zo denken wij nog een beetje meer aan het milieu. 

Wat zijn de verzendkosten?

Wij versturen onze pakketten via Post NL naar u toe. 

Verzendkosten Nederland:
De kosten hiervoor bedragen €6,95 per pakket. Vanaf €100 zijn de verzendkosten in Nederland gratis. Verder kunt u de bestelling ook gratis ophalen in Bilthoven. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, neem ik contact met u op (via de mail) om een afspraak te maken om de bestelling op te halen. Door de weeks zal dit met name in de avond zijn en in het weekend overdag. Dit komt doordat ik ook nog werk als verpleegkundige.

Verzendkosten België:
De kosten hiervoor bedragen €10,95 per pakket. Vanaf €100 zijn de verzendkosten in België gratis. 

Welke betaalmethoden zijn bij jullie mogelijk?

Voor bestellingen binnen Nederland kan je gebruik maken van IDEAL. Voor bestellingen binnen België is dit Bancontact. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bestellingen die niet gepersonaliseerd zijn kunnen retour gestuurd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening van de klant. Zie ook ‘retour en garantie’.  

Wat voor was gebruiken jullie?

De kaarsen worden gemaakt van paraffine. Dit is een van de meest gebruikte grondstoffen voor kaarsen. Aan de paraffine wordt stearine toegevoegd, dit zorgt ervoor dat de kaars langer en mooier brand. 

Kun je de kaarsen branden?

De kaarsen zijn erg mooi als decoratie. Mocht je toch de kaarsen willen aansteken dan raden wij aan om de veiligheidsvoorschriften goed door te nemen. Deze worden bij elke bestelling toegevoegd, zie ook ‘Belangrijke informatie‘. 

Er zijn veel kleuren om uit te kiezen, is het ook mogelijk om aan te geven dat ik de kleur heel licht (pastel) of donker wil? 

Elke kaars wordt individueel gekleurd, wat elke kaars uniek maakt. Speciale wensen zijn mogelijk! Stuur hiervoor (dus pastel tinten of donker gekleurd) een berichtje, dan bespreken we de mogelijkheden. Je kan dit ook aangeven in de opmerkingen bij het afrekenen van de bestelling. Maar wij adviseren een bericht te sturen (voordat een bestelling geplaatst wordt), om teleurstellingen te voorkomen. 

Dit geldt niet voor de twisted candles, deze kleuren staan vast.

Kan ik mijn bestelling laten inpakken als cadeau?

De bestelling kan ingepakt worden als cadeautje, geef dit aan bij de opmerkingen in de bestelling. 

Winkelwagen